Diensten

Diensten goedkoopsteloodgieter.nlAls erkend loodgietersbedrijf bieden we u zeer uiteenlopende diensten aan in woningen en bedrijfspanden. Zo staan we bijvoorbeeld voor u klaar voor het installeren van nieuwe elementen als leidingen onder uw woning, een CV- of combiketel, een nieuwe afvoer, enzovoorts. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw huidige elementen, iets waarmee u schade en vervelende storingen kunt voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat u in de koude herfst- en winterdagen zonder een werkende verwarming komt te zitten! Als derde dienst bieden we u reparaties van apparatuur en bijvoorbeeld leidingen aan, zodat verdere schade voorkomen wordt en storingen snel verholpen kunnen worden. Van welke dienst u ook gebruik wilt maken, wij staan voor u klaar met een persoonlijke en transparante service, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wat het uitvoeren van uw werkzaamheden u ongeveer zal kosten.

Het installeren van loodgieterswerk

Wanneer u een nieuw deel aan uw woning bouwt of bezig bent met de bouw van een volledig nieuwe woning, zult u altijd tegen loodgieterswerk aanlopen. Er moeten leidingen worden aangelegd voor het transport van water, en moet een verwarming worden geïnstalleerd en niet onbelangrijk, u moet de afvoer aansluiten op uw toilet, uw keuken, enzovoorts. Wij helpen u graag bij deze klussen met onze ervaring in het installeren van dergelijke producten. Zo weet u zeker dat u snel kunt genieten van een warme woning, een werkend toilet en een krachtige waterstraal in uw douche!

Onderhoud aan loodgieterswerk

Naast het installeren van loodgieterswerk is het onderhoud hieraan essentieel om storingen of schade te voorkomen. Goede voorbeelden zijn kleine defecten in onderdelen van uw CV- of combiketel waardoor deze niet langer werkt of verstoppingen in de afvoer van uw keuken of badkamer, wat een nare geur met zich meebrengt. Het onderhouden van uw CV-ketel en afvoer voorkomt deze problemen! Tijdens het onderhoud lopen onze loodgieters uw gehele ketel na op eventuele beginnende schade, zodat kapotte onderdelen tijdig vervangen kunnen worden. Bij de afvoer spuiten we deze volledig door, om beginnende verstoppingen letterlijk op te lossen.

Reparaties van loodgieterswerk

Wanneer het onderhoud aan uw loodgieterswerk niet of te laat is gedaan, kan het noodzakelijk zijn om bepaalde elementen te repareren. Denk aan het vervangen van kapotte onderdelen, het dichten van gaten in leidingen of het doorspuiten van uw afvoer om verstoppingen te verhelpen. Wij staan voor u klaar om u hierbij te helpen en u op een snelle en daadkrachtige wijze te voorzien van een passende oplossing bij problemen. Wij begrijpen dat u niet in de stank van een verstopte afvoer wilt blijven zitten en al helemaal niet in een koude kamer, als het buiten vriest!

Welke dienst wenst u?

Heeft u hulp nodig bij het installeren, onderhouden of repareren van loodgieterswerk in uw woning of bedrijfspand? Onze medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden bij ons met u door te spreken. Wilt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan dit eveneens via het formulier op onze website.